Svirke i dešavanja u pivnici

Često u pivnici Corner Pub organizujemo razna dešavanja, pa je poželjno da nas pratite preko naše FB strane Corner Pub pivnica Beograd 😉 i Instagram stranice CORNER PUB Pivnica Beograd

U letnjem periodu zadržali smo svirku ?  petkom, i sa nama su svakog petka od 20:30 razni izvođači koji prave fenomenalnu atmosferu. Repertoar je zaista širok i raznovrstan, a možete očekivati neočekivano, jer tu su da ispune sve vaše želje iz pop rock asortimana domaće i strane muzike.

Kada dođe fajront, i kada se svi "pomalo zapijemo", na insistiranje gostiju, umeju da dodatno zagreju atmosferu i ponekom "narodnom pesmom". Uvek nam je žao kada je kraj večeri, jer dobre muzike i odličnih vibracija nikada nije previše.

Naši gosti su, takođe, divni jer nikada nismo imali neprijatnih situacija, a društvo koje svraća je širokog dijazepama godišta i veoma šarenih profila, od 20 do 70.

U zimskom periodu, svirke imamo 2 do 3 dana nedeljno.

Inače, ko god želi da napravi neki event u našoj pivnici (rođendan, rođenje, proslava firme...), uvek smo spremni da maksimalno izađemo u susret i organizujemo muziku, napravimo popust...

 

 

 

Comments are closed.