O pivnici Beograd

Zašto baš pivnica Corner Pub?

1

Veliki izbor točenog i flaširanog piva 🍺🍺🍺 u pivnici Corner Pub

Naša pivnica nudi širok izbor točenog i flaširanog piva kao što su Paulaner, Kozel, Grolsch, Zaječarsko, La Trapp, Pilsner Urquell, Bernard pivo i Kors.

2

Najbolje kobasice u pivnici Corner Pub

Pivnica u Beogradu u svojoj širokoj ponudi ima bavarske kobasice, češke kobasice, pivske kobasice, bratwurst kobasice kao i srpske kobasice. Pored toga, tu su i pikantna rebarca i nezaobilazne butkice koje su najbolje u Beogradu, a novine su pileći štapići sa susamom i burger.

3

Opušten ambijent pivnice Corner Pub

U našu pivnicu Corner Pub Beograd dolaze ljudi raznih profila bez striktnog kodeksa oblačenja. Ovo je mesto gde ne morate da razmišljate kako ste obučeni i da li će neko nešto reći. Jednostavno, osećaćete se kao kod kuće.

Kako se rodila ideja da nastane pivnica Corner Pub?

Ideja da otvorimo pivnicu u Beogradu je došla sasvim spontano. Kako imam veliki krug prijatelja, i često se okupljamo na klopi u raznim restoranima i pivnicama, sinula mi je ideja da imamo neko naše mesto gde uvek možemo da uživamo u druženju uz naše omiljene pivske, češke i bratwurst kobasice. Takođe, volimo da odemo na čuveni Münchner Oktoberfest, a sada smo preneli i duh Münchner direktno u srce Beograda. U ponudi imamo pšenično Paulaner bistro pivo sa 6% alkohola koje nam je stiglo direktno sa Oktoberfest-a.

 

 

pivo-pivnica-beograd