Kobasice, butkice, rebarca i hladno pivo

U pivnici Corner Pub Beograd, pružamo vam jedinstveni ukus Praga...Vaše je samo da zatvorite oči i tamo ste!

 

Jedno se mora priznati, a to je da Nemci sasvim sigurno znaju napraviti dobre kobasice i pivo. Jedna od njihovih najvažnijih predstavnika svakako je Bavarska kobasica. Iako moderne verzije uključuju pileće, ćureće, pa čak i konjsko meso, Bavarska kobasica sa sirom se tradicionalno priprema od svinjskog mesa sa dodatkom kačkavalja.

Pored Bavarske kobasice, u ponudi imamo i :

                  → nezaobilaznu Srpsku ljutu kobasicu,

→ Češku ljutu kobasicu i

       → Češku kobasicu sa sirom

Ako niste ljubitelj kobasica, Corner Pub pivnica u ponudi ima i dimljenu butkicu, specijalitet koji morate probati, tope se u ustima i svojim ukusom bude sva čula. Pivo i butkice u Corner Pub-u su nezaobilazna kombinacija. Naše butkice, jednostavno, morate probati jer nema reči kojima se može opisati to savršenstvo ukusa.

Neodoljivi spoj sočnog dimljenog mesa skrivenog ispod hrskave korice je specijalitet za sva godišnja doba!

Posebno smo ponosni i na naša pikant rebarca koja se lepe za prste, kao i pileće susam štapiće i burgere. Verujemo da ćete imati problem da se odlučite šta da klopate, ali šta god da izaberete, sigurno nećete pogrešiti.

A sva ova divna bavarska hrana, nikako, ne može da prođe bez nekog točenog piva koje se savršeno uklapa. U ponudi imamo Kozel tamno i svetlo pivo, kao i Kozel gemischt, Paulaner mutno pšenično pivo, Pilsner Urquell svetlo lager pivo i Zaječarsko svetlo pivo.

Ako ste pre za neko flaširano pivo, definitivno nećete pogrešiti ako se odlučite za neko La Trappe, holandsko manastirsko pivo. Imamo ga u 3 varijante: La Trappe Blond od 6,5% alkohola, La Trappe Tripel od 8% alkohola i La trappe Quardrupel od 10% alkohola. Takođe, možete da probate i češko Bernard svetlo ili tamno pivo, Paulaner bistro pivo, holandsko Grolsch pivo, kao i zaječarsko pivo Kors koje imamo u 3 varijante (Kors Red, Kors Sunstone i Kors Dark).

Svako od ovih piva je, zaista, priča za sebe. Za prave sladokusce piva i istančan ukus.

Vaša pivnica Corner Pub Beograd 😉

Comments are closed.